'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 9 nëntor 2023

9 Nëntor 2023, 08:34

Titujt e gazetave për sot, nga Ilir Meta thirret në SPAK te zbardhet raporti i KE për Shqipërinë e deri tek qeveria fond shtesë për kompensimin e pronarëve.