'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 13 nëntor 2023

13 Nëntor, 08:08

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK sot sërish në derën e Berishës te deputetë bëhuni burra e deri tek Greqia "bllokadë" Shqipërisë për integrimin.