'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 19 shkurt 2024

19 Shkurt, 08:50

Titujt e gazetave për sot, nga largoni sharlatanët nga ekranet te shembet sapo u ndërtua aksi Korçë-Ersekë e deri tek pse e ftoi Meta, Lulzim Bashën.