'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 21 nëntor 2023

21 Nëntor 2023, 08:09

Titujt e gazetave për sot, nga tym dhe zjarr në Parlament PS miraton buxhetin për 5 minuta te historike kjo Kombëtare i bën të gjitha e deri tek SPAK prangos Erzen Breçanin.