'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 7 shkurt 2024

7 Shkurt, 08:30 | Përditesimi i fundit: 2024-02-07 08:33:40

Titujt e gazetave për sot, nga vjen njeriu që firmosi Non Grata-n e Berishës te Arben Ahmetaj dhe moçali politik e deri tek ja talentet që "trazojnë" Silvinjon.