'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 8 nëntor 2023

8 Nëntor 2023, 08:11

Titujt e gazetave për sot, nga edukatorja dhunon barbarisht 3-vjeçaren te Rama thotë se erdhi dita që ka ministra në burg e deri tek ku të çon mushka z.kryeministër?