Sul Bardhi dhe blegtorët e fshatit Mënik

27 Janar 2020, 09:06

Veri jug ju fton të ndiqni një histori suksesi, historinë e bariut dhe blegtorit Dritan Bardhi në fshatin Mënik 8 kilometër në perëndim të Tiranës. Tradita e barinjve dhe pasioni i fermerit të vogël që ka zgjedhur të jetojë me mbi 100 dhi të rracës së vendit, prej më shumë se 20 vjetësh. Shërbimet për tufën e dhive, ushqimi dhe vaksinimet, prodhimi 1 litër në ditë për çdo dhi dhe çmimi i ulët në treg, si një nga vështirësitë e punës së përditëshme të fermerit të vogël Dritan Bardhi. Mëniku, si fshat i prekur nga tërmeti në fokusin e fjalës së kryeplakut të fshatit Sul Bardhi dhe rindërtimi i shtëpive nga banorët e fshatit. Ndiqni emisionin Veri Jug në televizionin e familjeve tuaja ReportTv Emisionin "Veri Jug" me moderator Agim Pipën mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 14:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera

Shiko të gjitha