Të edukojmë brezat me teatër / Mbahet Festivali Kombëtar 'Gjergj Trola'

23 Prill 2019, 14:13

Prej 10 ditësh në sallën Black Box ne universitetin e Arteve po zhvillohet Festivali Teatror i shkollave te mesme te Tiranes. Ky festival mban emrin e themeluesit te tij "Gjergji Trola", i cili u nda nga jeta para 2 vitesh. Koordinatorja e projektit Ada Trola dhe regjisori Silvio Grockova na treguan me teper rreth ketij aktiviteti.

Programe të tjera

Shiko të gjitha