Ardenica, turizmi elitar ndër vite

14 Janar, 13:55

Manastiri I Ardenicës si vepër e trashëgimisë sonë kulturore dhe si vend mikpritës I panaireve popullore. Por edhe si vend mikpritës për turistë vendas dhe të huaj në të gjitha stinët e vitit.