Banori vendas nga Iba e Sipërme

17 Janar, 11:12

Banori vendas nga Iba e Sipërme rrëfen eksperiencën e punës në emigracion dhe ndërtimin e një mulliri vaji që zëvendëson gurin e shtrydhjes me një presë të vogël hidraulike dhe kanistrat prej thuprash ose prej najloni, me kanistra prej inoksi.

SHOW LESS

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha