Blegtorët pa subvencione

14 Nëntor 2021, 15:09

Kryetari i fshatit Mumjes i vogël në Baldushk Petrit Allmuca, thotë se blegtorët dhe bujqit e fshatit janë pothuajse të braktisur, se nhuk përfitojnë asnjë subvencion nga Ministria e Bujqësisë dhe Ushqimit, edhe shumë bujq dhe blegtorë kanë aplikuar me projekte të vogla për zhvillimin e ekonomisë së familjeve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha