Bujtina Rosa B&B në fshatin Lin

7 Gusht, 15:07

E zonja e bujtinës Rosa B&B Rozeta Bicja rrëfen ardhjen dhe mikpritjen e turiste në bujtinën e familjes, ku janë përfshitrë në punë pjestarë të familjkes dheb të afërmit e tyure. Një muze intersant në mjediset e bujtinës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha