E priste prej vitesh, burri kishte gjetur tjetër grua/E reja:Fëmijët e prisnin me padurim (30 Nëntor 2023)

30 Nëntor 2023, 18:40

Ardjana Lufa me origjinë nga Pogradeci është një 35-vjeçare nënë e 3 fëmijëve të vegjël e cila është braktisur nga i shoqi. Ishte 21 vjeçe asokohe kur Ardjana u martua me shkuesi me Fitim Meçin nga Kukësi 1 vit më i vogël. 3 javët e para të martesës marrëdhëniet ishin të mira por më pas bashkëshorti nisi të kishte sjellje problematike, prandaj nisën edhe debatet në çift. Ardjana kujton mjaft mirë një moment kur burri i pohoi kësaj të fundit se për 3 muaj e kishte paguar qiranë, ndërsa do të emigronte drejt Italisë ku për 1 vit e gjysëm shkëputi çdo kontakt. Pas pak kohësh qiraxhiu e nxorri nga shtëpia Ardjanën bashkë me fëmijët, te cilët të detyruar i kaluan netët rrugëve. Pas disa kohësh Fitimi u kthye sërish në familje, ndërsa për herë të fundit emigroi 9 vite më parë kur djali i vogël ishte 2 muajsh. Që prej atij viti Fitimi shkëputi çdo kontakt me Ardjanën dhe fëmijët për të mos u bërë më I gjallë. Tashmë ai është kthyer sërish në Shqipëri dhe kërkon të marrë fëmijët. Fitimi i ka pohuar motrës së Ardjanës se ka krijuar një tjetër familje duke i dhene fund kështu martesës me 35-vjecaren. Sot Ardjana dhe Fitimi janë në proces divorci, ndërsa kanë zhvilluar seancën e parë. Aktualisht 35-vjeçarja me 3 fëmijët 12, 10 dhe 9-vjeçarë jetojnë me qira në Golem, në kushte tejet të vështira ekonomike.