Energji të mirë për 2021 përmes gurëve natyral

30 Nëntor 2020, 11:20

E ftuar ditën e sotme në “Rreze Dielli” ka qenë ekspertja e kristalo-terapisë Fjorza Mullaj, e cila na tregoi lidhjen midis gurëve të ndryshme dhe energjisë së tyre, e cila ndikon në gjendjen emocionale të gjithësecilit.                             

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha