Fshati Lin në stinën e verës

7 Gusht, 15:04

Një udhëtim fluturues nga Tirana drejt fshatin Lin, në prehër të liqenit të Ohrit, një ndër fshatrat më të bukur në trevat e juglindjes së vendit. Ndalesë për kafe në një platformë mbi liqen dhe më pas, vizitë në një bujtinë që tash, në stinën e verës, ka hapur dyert dhe pret mysafirë nga vendi dhe nga bota. Nga Italia dhe Gjermania më shumë, por edhe nga Holanda, Suedia, Zvicra dhe Austria. Peshku koran në thellësitë e ujrave të liqenit dhe 200 varkat e fshatit Lin. Ndiqni reportazhin “Fshati Lin në stinën e verës” realizuar nga moderatori I emisioneve veri jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha