Gjuha Shqipe në Universitete - A është kjo zgjidhja? Të ftuara mësuesja Anjeza Shatku dhe botuesja Aida Baro

8 Prill 2019, 13:14 | Përditesimi i fundit: 2019-04-08 13:21:47

Me përkthyese Aida Baron dhe mësuese Anjeza Shatkun, diksutuam mbi propozimin e kryeministrit Edi Rama për futjen e Gjuhës Shqipe si lëndë të detyruar në universitete. Gjendja alarmante në të cilën gjendet gjuha shqipe sot, e mbytur nga fjalët e huaja në të shkruar e në të folur, por edhe nga gabimet e shpeshta drejtshkrimore duket se ka krijuar nevojën që kjo lëndë, përveçse në nivelin 9 vjeccar dhe të mesëm të studiohet edhe në fakultet.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha