Jeta ime, një jetë mes bletëve dhe tokës (09 prill 2023)

9 Prill, 13:42

Veri Jug ka udhëtuar në zonën e Dumres, saktësisht pranë qytezës turistike të Belshit dhe ju propozon të njiheni me 83 vjeçarin Hasan Hysa, njeriun që po mbërrin shekullin me një jetë kushtuar bletëve, vreshtave me rrush, ullinjve dhe portokalleve. Ndiqni reportazhin "Jeta ime, një jetë mes bletëve dhe tokës" realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha