Jo vetëm një punë në ditë, por disa

2 Tetor, 14:50

Ndërtimi I vreshtës dhe pas shërbimeve në hardhitë e shëndetëshme, bërja e disa punëve nga eksperti Harizaj; decorator në shtëpitë dhe vilat në periferi të Tiranës, asisitencë për ndëertimin e vreshtave, mbjelljave e bimëve medicinale etj.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha