Kolonja dhe bujtinat për turizmin familjar

14 Janar, 13:57

Arbër Abdurrahmani, admninistratot në Njësinë Administrative Kolonjë – Lushnje, flet mbi zhvillimin e turizmit në fshatrat e Kolonjës dhe veçmas, turizmin elitar në Ardenicë