Konflikti i ngrirë, mund ta bllokojë Greqia integrimin? (20 Nëntor 2023)

20 Nëntor, 20:33

“Çështja Beleri”, duket se ka acaruar prej kohësh raportet mes Shqipërisë dhe Greqisë, pavarësisht mirësjelljes nga pala shqiptare dhe sqarimin periodik të saj shqiptare mbi rastin, e cila është shprehur se ky problem i përket drejtësisë dhe nuk është në dorën e politikës.