Kooperativa dhe prodhimi i ullinjve

4 Shkurt, 13:35

Taulant Myrtaj, fermeri 42 vjecar edhe si antar I kooperativës private të ullinjve, rrëfen përvojën e një vit inga prodhimi I ullinjve, nga nxjerrja e vajit dhe raportet me tregun brenda dhe jasht vendit.