Krahë të shëndosha dhe të varura? Bëni këto ushtrime të thjeshta tonifikimi në shtëpi

1 Shkurt, 13:18

Si të tonifikojmë krahët e varura, të paformësuara dhe të shëndosha? Trajnerja e fitnesit Landa Bakalli së bashku me Lavdie Zagori, mësuese e edukimit fizik dhe Lindita Allmuça, bibliografe, demostrojnë në studion e ‘Rreze Dielli’ disa ushtrime në kushte shtëpie. Nuk ka nevojë të shkoni në palestër, këto ushtrime tonifikimi mund të bëhen fare thjeshtë si në shtëpi, ashtu dhe në zyrë, mjaftojnë pak minuta në ditë dhe rezultatin do ta shikoni pas pak kohësh.