''Kukësi, qyteti me zemra të hapura” Veri Jug premierë, ora 13.30 të djelën

30 Mars, 09:30

 

“Kukësi, qyteti me zemra të hapura” – kështu e kemi titulluar reportazhin e së djelës, me destinacion qytetin Nderi I Kombit dhe kandidat për cmimin Nobel për paqe, pas Luftës së vitit 1999 në Kosovë. Ndalesë në Muzeun Etnografik dhe përshkrim I jetës në Drinabardhë, sic e kanë quajtur arbnorët zonën e Kukësit. Veshjet paramesjetare, kostumet magjike të grave të Hasit, si costume ndër më të bukurit në botë. Historitë e dashurisë në fshatin Gorë të krahasuara me Romeon dhe Zhuljetën e Shekspirit të madh, këndi I çobanit, këndi I gatimit ose magja e bukës. Ndiqni reportazhin “Kukësi, qyteti me zemra të hapura” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa. Të djelën, premierë, ora 13.30