La familjen për të dashurën/ 70-vjeçari rrëfen historinë e pazakontë: S’dija kë të mbaja (22 nëntor 2023)

22 Nëntor 2023, 19:01

Një histori paksa e pazakontë do të vijë e rrëfyer sot nga një 70-vjeçar nga Leskoviku i cili është në kërkim të vajzës që erdhi në jetë nga një lidhje jashtëmartesore. I martuar me 3 fëmijë Agim Caka nis një lidhje dashurie me Vasilika Arapin. Të dy nisën bashkëjetesën në Kallamatë të Greqisë ndërsa në Shqipëri Agim la familjen e tij. Ishte data 6 qershor 2006 kur të dy pas 4 vitesh lidhje bëhen prindër të një vajze. Marrëdhëniet duket se po shkonin mirë deri në vitin 2007 kur Vasilika i pohon partnerit të saj se do të shkonte në Selanik tek daja dhe se do të kthehej sërish. Pasi arrin në Selanik Vasilika telefonon Agimin të cilit i thotë “eja shih vajzën për herë të fundit pasi do të martohem”. I habitur ai shkon në Selanik ku kërcënohet nga familjarët e Vasilikës. Ai menjëherë telefonoi policinë, të cilët e kthyen në atdhe për shkak të skadimit të dokumentave. Që nga ajo ditë Agim nuk mundi ta shohë më të bijën edhe pas shumë kërkimesh. Pak kësaj ngjarje, i penduar Agim rikthehet sërish tek familja e tij, tek 3 fëmijët dhe gruaja e tij. Por edhe pse e ka pranuar sërish të shoqin, gruaja e Agimit e ka të vështirë t’ia falë tradhëtinë këtij të fundit ndërsa për këët arsye shpesh lindin debate. Sot 16 vite pas, Agim kërkon me ngulm ta shohë Pavlinën, vajzën e munguar, mallin për të cilën e shuan sadopak nga këto foto të mbetura kujtim...