Lavdia, një bareshë në Mumajes

14 Nëntor 2021, 15:13

Riti i punës së familjes Allmuca, një familje që mbarështon mbi 100 kokë dhi. Zgjimi në orën 5 të mëngjesigt dhe më pas, kullota dhe mjelja e fundit në mbrëmje.

Programe të tjera

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha