Lumi Lana ( Pjesa e dytë )

10 Qershor 2019, 06:51 | Përditesimi i fundit: 2019-06-10 06:55:58

Pjesa e dytë e vëzhgimit të emisionit Shtegtim në Report TV mbi problematikat e Lumit Lana dhe projektet në zhvillim

Programe të tjera