Molet e rinj të varkave në Shirokë (03 shtator 2023)

3 Shtator, 13:35

Projekti po realizohet me fonde të Bashkimit Europian dhe të Qeverisë Shqiptare dhe ka si qëllim ngritjen e moleve, rikthimin e lumit Buna në lumë të lundrueshëm dhe frekuentimin e vijës liqenore Shirokë, Zogaj dhe Vir Pazar të Malit të Zi nga turistët.