Në Divjakë, një ditë dimri me familjen Zela (05 shkurt 2023)

5 Shkurt 2023, 13:48

Në Divjakë, një ditë dimri me familjen Zela. Kështu e kemi titulluar reportazhin e radhës, ndërsa jemi ngjitur në një kodër të bukur të fshatit Mizë, ku banojnë 9 famije. Safet dhe Sabire Zela në rrëfimet e tyre të sinqerta mbi jetën në fshat. Shpendët dhe bagëtitë, por edhe ullinjtë dhe vreshtat e rrushit, si një ekonomi e mirë për familjen. Ndiqni reportazhin “Në Divjakë, një ditë dimri me familjen Zela” realizuar nga moderatori I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa