Në Ferr-Kariz me blegtorët Neli (28 maj 2023)

28 Maj, 13:32

Një udhëtim drejt trevës së Matit, me destinacion fshatin Ferr-Kariz dhe takim me dy blegtorët e familjes Neli, Sanijen dhe Rexhepin. Mbi 100 kokë dele, 20 dhi dhe dy lopë që me punë dhe vetëm me punë, sjellin të ardhura shumë të mira për familjen Neli. Qumësht, djathë, gjalp, kos. Ndiqni reportazhin “Në Ferr-Kariz me blegtorët Neli” realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa
 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha