Në Përmet, në një lagje si në përralla (16 korrik 2023)

16 Korrik, 14:20

Një udhëtim mbreslënës drejt qytetit perlë të Përmetit, 250 kilometër larg Tiranës. Qyteti mbi lumin më të egër të Europës, mbi Vjosë, në një mikpritje të veçantë për kameran e emisioneve Veri Jug. Një lagje e vjetër qindravjeçare e rijetëzuar, rrugët me kalldrëm, portat me qemere të gurta, shëndrrimi I shtëpive në bujtina ose guest house, trëndafilat dhe luleborët, glikot dhe qëndismat e zonjës duarartë Donika Kreçi. Ndiqni reportazhin “Në Përmet, në një lagje si në përralla” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.