Në Shën Mëri me një artizan duarartë (15 janar 2023)

15 Janar 2023, 14:12

Veri Jug rifillon udhëtimet në ditët e para të vitit dhe destinacioni i udhëtimit të parë është Shëngjergji, si pjesë e hartës së qarkut të Tiranës. Më pas ndalesë në fshatin ShënMëri dhe takim me artizanin e vjetër Bujar Doka. Bujari bën disa zanate: kovaç, saldator, riparime elektroshtëpiake, riparime makinash etj dhe nevoja për punët e Bujarit në fshat është shumë e madhe. Ndiqni reportazhin “Në shënMëri me një artizan duarartë” realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.