Ngritja e kooperativës së ullinjve

4 Shkurt, 13:34

Aulona Veizi, doktore e shkencave biologjike dhe drejtore e Bujqësisë në Bashkinë e Vlorës, sjell eksperienvcën e ngritjes së një kooperative private ullinjsh në fshatin Trevllazër.