Një fermë lopësh gjysmë të egra

18 Shkurt, 13:43

Nazmi Lici, një fermer I vogël në lagjen Kërtushaj të Ishmit, rrëfen historinë e ngritjes së fermës me lopë të rracës së vendit dhe të rracës Xhersej.