Një kooperativë private ullinjsh në Trevllazër (4 shkurt 2024)

4 Shkurt, 13:38

 

Fshati Trevllazër në rrethinat e qytetit të Vlorës me një kooperativë private me mbi 180 mijë rrënjë ullinj. Ekonomia e familjeve në Trevllazër, kultivimi, vjelja e ullinjve, nxjerrja e arit të gjelbërt - vajit të ullirit, tregu I brendshëm dhe eksporti I vajit. Flasin Para kameras fermeri 42 vjeçar Taulant Myrtaj, babai I tij Festimi 70 vjeçar si I zoti I tokës dhe doktorja e shkencave Aulona Veizi. Ndiqni reportazhin “Një kooperativë private ullinjsh në Trevllazër” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.