Një ulli me moshën e tokës

16 Tetor 2022, 14:40

Studjuesi, historiani dhe qytetari Imer Hysa, për kameran e emisionit Veri Jug, tregon hiostorinë e vecantë të një ulliri sa vetë jeta e tokës, mbjellur nga fisat ilire.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha