Pa Gjurme-Vëllai i Azgan Mërnicës i vr*u djalin/ Nëna: Lëvizin me pist*leta, mburren për vr*sjet (15 maJ 2024)

15 Maj, 19:52

Dukate Selimi, nëna e 23-vjeçarit Florian Selimi i vrarë në vitin 2019 nga Kiri Mërnica, vëllai i vrasësit të efektivit të ‘Shqiponjave’ në Fier, Azgan Mërnicës, në emisionin ‘Pa Gjurmë’ në Report Tv pohoi për rrezikshmërinë e lartë që ata paraqesin në fshatin Sulaj. Duke e cilësuar fisin Mërnica si një fis me rrezikshmëri të lartë, Selimi tha se ata lëvizin më pistolet ame fishekë në fole dhe se të vrasin më gjakftohtësi. ‘Ne jemi larguar nga fshati sepse aty e kishim shumë afër vrasësin e djalit tim. Rruëgne kishim afër shpiave të tyre nuk kishim asnjë lloj garancie për jetën