Peshkatarët e Divjakës në udhëkryq (23 korrik 2023)

23 Korrik, 14:03

Një udhëtim në lagunën e Divjakës, si pjesë e Parkut Kombëtar të Divjak Karavastas, na njeh me jetën dhe punën e peshkatarëve atje që, viteve të fundit, janë futur në një kolaps, për shkak të gaforres blu që ka vërshuar në bregdetin jugperëndimor të ujrave të detit Adriatik, po shfaros me shpejtësi peshqit dhe ngjalat, duke sjellë në një krizë të madhe ekonomike 7 peshkatarët e lagunës. Personazh I reportazhit është peshkatari I vjetër Llazar Xharo. Ndiqni reportazhin “Peshkatarët e Divjakës në udhëkryq” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.