Puna fisnike e një agronomi në Polis (26 shkurt 2023)

26 Shkurt, 13:36

Udhëtim në rrethin e Librazhdit dhe takim me agronomin e vjetër Haki Cekani në fshatin Polis Gostimë. Njihuni me sekretet e punës së njeriut që, krahas studimeve të larta, prej shumë vitesh bën një punë të trashëguar nga të parët e tij, duke e ngritur zanatin e agronomit në një zanat elitar. “Puna fisnike e një agronomi në Polis” është titulli I reportazhit

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha