Punimi i tokës dhe mbjellja e grurit

26 Nëntor 2023, 13:40

Astrit Vrapi, traktorist në fshatin Cermë e Sipërme, tregon për punimin e arave dhe mbjelljen e farës së grurit, gjithsejt 800 hektarë në të gjithë zonën.