Receta e ditës - Revani me niseshte, shnicel me pure brokoli dhe këpurdha / Pjesa e parë

8 Maj 2018, 15:04

Revani me niseshte, shnicel me pure brokoli dhe këpurdha, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha