Rikthehet në edicionin e 8-të “TIRANA International Jazz & World music Festival 2019”

4 Tetor 2019, 15:11

“TIRANA Intl Jazz & World music Festival -2019” vjen në Edicionin e 8-të si një institucion i konsoliduar i promovimit dhe mbështetjes së muzikës jazz & ëorld music që ka sjellë në Shqipëri rreth 150 artistë elitarë, nga më të suksesshmit, nga Ballkani, Europa dhe më gjerë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha