Shahu dhe politika, Shalsi: Përballë kemi një opozitë që maksimumi ka luajtur me zara! (27 Nëntor 2023)

27 Nëntor 2023, 20:36

 

Reforma në Drejtësi nisi për të hapur një rrugë të re për Shqipërinë. Kështu u shpreh në emisionin “Kontrast” në Report Tv deputeti i PS Eduard Shalsi, ndërsa nënvizoi se reformat e tjera të qeverisë nuk do të ishin të suksesshme pa atë në Drejtësi.