Sharra si Ecopark

24 Tetor, 16:17

Personazhi I reportazhit Denis Kokallaj flet mbi ndërtimin e landfilleve dhe ndërtimin e një Ecoparku me kafshë dhe shpendë të rralla. Mundësia e viztave të fëmijëve dhe qytetarëve në zonen e trajtimit të mbetjeve të Tiranës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha