Sharrë, IEBV trajtim mbetjesh dhe mbështetje sociale

24 Tetor, 16:19

Veri Jug është ndalur në fshatin Sharrë në perëndim të Tiranës, fshati që dikur shënohej si një bombë ecologjike, sot po transformohet në një Ecopark mjedisor. Me investim të kompanisë holandeze intergrejtid enerxhi BV, së shpejti në Zonën e trajtimit të mbetjeve të Tiranës, nga përpunimi I tyre përmes një inceneratori, do të prodhohet energji elektrike për nevojat e zonës. Impakti social në jetën e banorëve të fshatit, punësimi I tyre në landfillin e ri dhe modern, kushtet e punës dhe ana ekonomike e punonjësve. Personazh I reportazhit është inxhinjer Denis Kokallaj, drejtues I punimeve në zonë. Ndiqni reportazhin: Sharrë, IEBV trajtim mbetjesh dhe mbështetje sociale, realizuar nga moderatori I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha