Shëngjergji me turizëm elitar dhe familjar

28 Janar, 13:48

Shpëtim Sina, administrator I Njësisë Bashkiake në Shëngjergj, tregon hartën turistike të Shëngjergjit, me pika të shumta turistike të frekuentueshme në të katër stinët e vitit.