Si të ndërrojmë lulet në kushte shtëpie

16 Prill 2019, 12:26

Muaji Prill është muaji më i përshtatshëm për të ndërruar lulet. Ne kemi shkuar tek floristja Elvira Preçe e cila na tregon hap pas hapi se si mund të ndërrojmë lulen e borës nga një vazo e vogël në një më të madhe. Në të njëjtën kohë, Elvira dha gjithashtu edhe këshilla mbi dheun që duhet të përdorim si dhe për mënyrë e kujdesjes së mëvonshme të lules.

Programe të tjera

Shiko të gjitha