Tensionet në veri të Kosovës, Tahiri nga AAK në ‘Real Story’: Kurti po bën qëndresë si adoleshent politik, po dëmton në themel ekzistencën e shtetit tonë

15 Qershor 2023, 22:24

Besnik Tahiri thotë se me veprimet e tij pres qëndrestari, duke qenë se ka një retorike shumë të mirë politike, po sillet si adoleshent politik, duke e çuar situatën në këtë pikë të tensionuar. Tahiri tha se i kanë kërkuar Kurtit, që mos të hyjë në kornizën e mirëorganizuar të sistemit serb dhe rus për të destabilizuar rajonin.