Ku po shkon Kosova? (15 Qershor 2023)

16 Qershor 2023, 07:05

Besnik Tahiri thotë se me veprimet e tij pres qëndrestari, duke qenë se ka një retorike shumë të mirë politike, po sillet si adoleshent politik, duke e çuar situatën në këtë pikë të tensionuar. Tahiri tha se i kanë kërkuar Kurtit, që mos të hyjë në kornizën e mirëorganizuar të sistemit serb dhe rus për të destabilizuar rajonin.