VIDEOHIGHLIGHTS- Deklaratat më të forta në Real Story (29 qershor 2023)

29 Qershor 2023, 22:52

Pesë parti të opozitës ndryshimin e sistemit zgjedhor me synimin kryesor për të patur lista të hapura në zgjedhjet parlamentare, por edhe me synimin për t’i dhënë fund dominimit të PS dhe PD në skenën politike. Kjo temë u trajtua në Report Tv në emisionin ‘Real Story’.