Tërbufi, vendi i ish kënetës

26 Nëntor 2023, 13:41 | Përditesimi i fundit: 2023-11-26 14:03:03

Sefedin Vrapi, kryetari fshatit Cermë e Sipërme rrëfen të kaluarën e Njësisë Administrative të Tërbufit dhe ndryshimet në vitet e demokracisë.